Vilket ögonfransbalsam ska jag välja? Redaktionen testar de bästa balsamen för ögonfransarna

Which eyelash conditioner to choose?

Vill du ha tjocka, starka och långa fransar utan att behöva gå till en kosmetolog eller använda lim? Vill du synligt förbättra ditt hårs kondition? Är dina fransar skadade och i behov av särskilt stöd? Välj en bra ögonfransbalsam och ge dig själv ett överjordiskt utseende på bara 4 veckor!

Bara vilken produkt kommer att vara bäst? Våra redaktörer har skapat en ranking som hjälper dig att bestämma - det här är en lista över de bästa ögonfransbalsam för hårväxt och förtjockning. Nyfiken på resultaten? Läs vidare!


Uppdrag: att hitta den bästa balsamen för ögonfransar

Efter flera veckors letande och testande... har vi en vinnare! Men innan du får veta vilket som är det bästa ögonfransbalsamet kommer här de slutliga fem (slumpmässig ordning):

 • Nutridome: ögonfransbalsam med förtjockande, förlängande och stärkande effekt;
 • Long4Lashes: ett serum för att påskynda tillväxten av ögonfransar;
 • Eleverlash: balsam för ögonfransar;
 • RevitaLash: Ögonfransbalsam Advanced;
 • Regenerum: regenerativt ögonfransserum.

Det här är produkter från olika prisklasser (från några dussin till till och med några hundra PLN). Men betyder den dyraste den bästa? Det kommer du snart att få reda på...

Varför valet av just sådana förberedelser? Redaktörerna tog hänsyn till flera faktorer. Dessa är kosttillskott som först och främst är högt rankade i onlinebutiker och prisjämförelsesidor (betyg från 4,5 uppåt). De har också många positiva recensioner och visas ofta i rekommendationer på forum och FB-grupper. Dessutom kan de köpas online (och ofta i butik) utan alltför många problem.

Detta gjorde det möjligt att välja den bästa ögonfransbalsam. Feedbacken på den här produkten talar för sig själv:

"Absolut nummer ett på marknaden enligt vår ranking. Ett ögonfransbalsam med fenomenala resultat - efter bara några dagar kan du se en förbättring av dina ögonfransars tillstånd och de första effekterna av tillväxt. "


Vilket ögonfransbalsam är bäst? Tester och redaktionella åsikter

Which eyelash conditioner is best?

Vi involverade ett ganska stort antal kvinnliga testare för att genomföra denna ranking. Detta gjorde resultaten så auktoritativa som möjligt. Vart och ett av de fem balsamerna testades oberoende av fem andra tjejer. Varför bestämde vi oss för att genomföra testerna på detta sätt?

Därmed eliminerades risken för att de effekter som noterades var kopplade till användningen av en tidigare produkt. Vi ville att produkten skulle användas av personer som inte hade använt något annat balsam under de senaste månaderna.

Testerna pågick i fem veckor. Varje formulering användes enligt tillverkarens instruktioner. Efter denna tid delade testarna med sig av sina åsikter. De betygsatte balsam i sju kategorier:

 • ögonfransarnas längd;
 • pris;
 • gör fransarna tjockare;
 • ökning av ögonfransarnas volym;
 • tid för att uppnå resultat;
 • ingen irritation;
 • enkel tillämpning.

En balsam kan få högst 10 poäng i varje kategori (sensationell). Utöver dessa fasta kriterier tillkommer faktorer som t.ex:

 • prestanda - hur länge räcker en förpackning?
 • sammansättning - innehåll av naturliga ämnen;
 • lukt eller brist på lukt;
 • Resultaten av oftalmologiska och dermatologiska tester innan krämen godkändes för försäljning.

Denna helhetssyn innebar att varje produkt bedömdes på längden och tvären: man tog inte bara hänsyn till effektiviteten, utan även till prisvärdhet och säkerhet vid användning (vilket är särskilt viktigt för produkter som ska användas runt ögonen). Resultaten förvånade oss...


Här är det bästa balsamet för ögonfransar: resultat


The best eyelash conditioner

Vilket balsam för ögonfransar är bäst? Våra redaktörer har kontrollerat det noggrant! Det visade sig att det bästa ögonfransbalsamet kombinerar hög effektivitet (första effekter synliga på några dagar) med ett relativt lågt pris (några dussin zlotys) och hög säkerhet (nödvändiga tester och ingen irritation).

Nummer 1 i rankningen har 9,9 poäng i kategorin "längd på ögonfransar" och samtidigt... 10 poäng i kategorin "pris"! Det är sällsynt att hitta en så effektiv produkt, som inte kostar flera hundra zloty alls.

Välj en produkt som säkert, effektivt och snabbt förbättrar utseendet på ditt hår. Ta hand om din look!

Författare:

Författare: Emma Karlsson - Vilket ögonfransbalsam ska du välja? | Konsumentrankning.se

Emma Karlsson

Kategori: Kosmetika

Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *

Spara mitt namn, min e-postadress och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.