Ranking av magnesiumcitrattabletter – de bästa magnesiumcitrattabletterna 2024

Många människor lider av magnesiumbrist, vilket kan leda till en mängd olika obehagliga symtom. Ett av de populära sätten att komplettera bristerna på detta viktiga element är tillskott i form av tabletter. Men alla magnesiumtabletter är inte lika effektiva. Det är viktigt att välja produkter som innehåller lättupptagbara former av magnesium, som magnesiumcitrat. Det är därför vi har förberett en rankning av magnesiumcitrattabletter för att hjälpa dig välja det bästa tillskottet för dina behov. Vi har analyserat populära produkter som finns på marknaden och presenterar våra rekommendationer. Ta reda på vilket magnesium som är perfekt för dig och börja din väg till hälsa och fitness.

De bästa magnesiumcitrattabletterna – recensioner

Nutridome, Magnesium + B6 Forte, magnesium för trötthet och stress med magnesiumcitrat

Effekter 9.7
Kvalitet 9.8
Pris 9.9
Effektivitet 9.7
Tablettstorlek 9
Sammansättning 9.4
Inga biverkningar 9.6
Genomsnittlig betyg: 4.8, 2006 röster

Redaktionell text:

Magnesium spelar en viktig roll för att nervsystemet ska fungera korrekt, minskar trötthet och stress och förebygger muskelkramper. Magnesium + B6 Forte NUTRIDOME-tillskottet uppskattades av en grupp testare som ett effektivt stöd för kroppen. En av de främsta fördelarna med detta tillskott är en mycket absorberbar form av magnesium i form av magnesiumcitrat 💊. Det är en av de former som absorberas mest av kroppen, vilket gör att du snabbt kan fylla på brister 💪. Regelbunden användning av detta tillskott hjälper till att upprätthålla en lämplig nivå av magnesium i kroppen. Dessutom stödjer närvaron av vitamin B6 upptaget av magnesium och har en gynnsam effekt på kroppen. Förpackningen med Magnesium NUTRIDOME-tillskottet innehåller 60 tabletter, vilket gör det till en effektiv produkt. Magnesium + B6 Forte NUTRIDOME fick höga betyg från våra testare på grund av dess effektivitet och enkla sammansättning. Regelbunden användning av detta tillskott gör att du glömmer problem med magnesiumbrist ✨.

Fördelar

Nutridome, Magnesium + B6 Forte, magnesium för trötthet och stress med magnesiumcitrat

 • mycket absorberbar form - magnesiumcitrat
 • tillsatt vitamin B6
 • snabb påfyllning av bristen
 • fungerar på muskelspasmer och ryckningar i ögonlocken
 • 60 tabletter per förpackning
 • hög prestanda

Nackdelar

Nutridome, Magnesium + B6 Forte, magnesium för trötthet och stress med magnesiumcitrat

 • endast tillgänglig i utvalda butiker

Opella Healthcare, Magne B6 Max, kosttillskott med magnesiumcitrat

Effekter 8.8
Kvalitet 8.7
Pris 8.4
Effektivitet 6.9
Tablettstorlek 7.9
Sammansättning 8.3
Inga biverkningar 8.6
Genomsnittlig betyg: 4.12, 1146 röster

Redaktionell text:

Opella Healthcare, tillverkaren av tillägget Magne-B6, erbjuder olika varianter av magnesiumtabletter 💊. I vår ranking fokuserade vi på Magne-B6 Max, som är mycket populär och är känd från många tv-reklam. Våra testare var nöjda med produktens prestanda. Magne-B6 Max innehåller magnesiumcitrat och vitamin B6, vilket gör den lättupptagbar 👍. Detta är ett effektivt sätt att komplettera magnesium i kroppen, precis som ledaren i rankingen. Enda nackdelen är något lägre innehåll av magnesiumcitrat och ett mindre antal tabletter i förpackningen jämfört med vår rankingvinnare 🤔.

Fördelar

Opella Healthcare, Magne B6 Max, kosttillskott med magnesiumcitrat

 • innehåller magnesiumcitrat
 • smältbarhet
 • fungerar på kramper

Nackdelar

Opella Healthcare, Magne B6 Max, kosttillskott med magnesiumcitrat

 • färre tabletter i förpackningen
 • något lägre dos magnesium

Magleq B6 Spasm, magnesiumcitrattabletter

Effekter 8.6
Kvalitet 8.6
Pris 7.9
Effektivitet 8.4
Tablettstorlek 5.8
Sammansättning 7.9
Inga biverkningar 7.7
Genomsnittlig betyg: 3.92, 716 röster

Redaktionell text:

Lekam är en kosttillskottstillverkare som dyker upp i dagens ranking inte för sista gången. Magleq B6 Shrinkage är en av de mest populära produkterna från denna tillverkare 💊. Det är ett preparat med flera ingredienser som innehåller en lättupptagbar form av magnesium, det vill säga magnesiumcitrat. Våra testare var nöjda med tabletternas sammansättning. Dosen magnesium är bra, och 300 mg kalium är i en lättupptagbar form 👍. Nackdelen är doserna av andra ämnen. Både zink och vitamin D och B1 finns i mycket små mängder, så de har liten eller ingen effekt på kroppen. Testare klagade också över storleken på surfplattan, som är så stor att vissa personer hade svårt att svälja den 😓.

Fördelar

Magleq B6 Spasm, magnesiumcitrattabletter

 • lågt pris
 • formel med flera ingredienser
 • bra dos magnesiumcitrat

Nackdelar

Magleq B6 Spasm, magnesiumcitrattabletter

 • mycket stor tablettstorlek
 • vissa ingredienser i för små doser
 • det ska inte tas under långa perioder
 • kan leda till överskott av kalium

Lekam, Katelin MAG B6, magnesiumcitrattabletter

Effekter 7.9
Kvalitet 8
Pris 9.1
Effektivitet 8.1
Tablettstorlek 7.9
Sammansättning 6.5
Inga biverkningar 6.4
Genomsnittlig betyg: 3.85, 478 röster

Redaktionell text:

Katelin MAG B6 från Lekam är tabletter som kombinerar inte bara magnesium i form av magnesiumcitrat, utan även vitamin B6 och kalium 💊. Detta är en kombination som låter ganska intressant, men i praktiken är det inte en produkt utan brister. Men låt oss börja med fördelarna. Våra testare berömde den höga kaliumhalten, och i en lättsmält form. Å andra sidan kan en sådan dos av kalium irritera magen, vilket bekräftades av erfarenheterna från några av våra testare 😬. Tillsatsen av vitamin B1 är värt att notera eftersom det ökar upptaget av magnesium. Tyvärr, även om kompositionen innehåller lättupptagbart magnesiumcitrat, är dess dos för liten, men den kan effektivt ta bort bristen 😞. Av denna anledning kan vi rekommendera Katelin MAG B6 främst för personer med kaliumbrist. När det används som magnesium kan kaliumöverskott lätt uppstå, så försiktighet rekommenderas

Fördelar

Lekam, Katelin MAG B6, magnesiumcitrattabletter

 • lågt pris
 • dużo tabletek w opakowaniu

Nackdelar

Lekam, Katelin MAG B6, magnesiumcitrattabletter

 • kan irritera magen
 • det är lätt att orsaka överskott av kalium
 • magnesiumcitrat i för låg dos

Adamed, PotazeK MAG, magnesiumcitrattabletter

Effekter 8.2
Kvalitet 8.2
Pris 7.8
Effektivitet 7.7
Tablettstorlek 6.8
Sammansättning 8
Inga biverkningar 4.3
Genomsnittlig betyg: 3.65, 334 röster

Redaktionell text:

Adamed är en av de ledande tillverkarna av kosttillskott i Polen. Den här gången tittade vi närmare på PotazeK MAG-tabletter, som kombinerar magnesium och kalium 💊. Våra testare berömde effekterna av att använda preparatet. Det finns till ett ganska överkomligt pris, även om förpackningen å andra sidan inte räcker för en hel månads användning, vilket inte bevisar lönsamheten. När det kommer till sammansättningen har vi två ämnen - kalium i en mycket hög dos på 1000 mg och lättupptagbart magnesiumcitrat 💪. På grund av ett så högt innehåll av kaliumklorid uppstod tyvärr problem med irritation i matsmältningssystemet hos flera av våra testare 😬. Magnesium är i en bra dos, men vi kan rekommendera PotazeK MAG för kortvarig användning. Med en längre tid blir överskott av kalium i kroppen väldigt lätt 😞.

Fördelar

Adamed, PotazeK MAG, magnesiumcitrattabletter

 • enkel komposition
 • hög dos kalium
 • bra dos magnesiumcitrat

Nackdelar

Adamed, PotazeK MAG, magnesiumcitrattabletter

 • det är mycket lätt att orsaka överskott av kalium
 • irriterar matsmältningssystemet
 • förpackningen räcker till mindre än en månads användning

Författare:

Författare: Emma Karlsson - Ranking av magnesiumcitrattabletter – de bästa magnesiumcitrattabletterna 2024

Emma Karlsson

Kategori: Kosmetika

Ranking av magnesiumcitrattabletter – de bästa magnesiumcitrattabletterna 2024 Ranking av magnesiumcitrattabletter – de bästa magnesiumcitrattabletterna 2024 Ranking av magnesiumcitrattabletter – de bästa magnesiumcitrattabletterna 2024 Ranking av magnesiumcitrattabletter – de bästa magnesiumcitrattabletterna 2024 Ranking av magnesiumcitrattabletter – de bästa magnesiumcitrattabletterna 2024
4.07

Genomsnittlig betyg: 4.07

6017 röster

Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *

Spara mitt namn, min e-postadress och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.