Ranking av masker för lockigt och hår med hög porositet - de bästa maskerna för hår med lockigt och hög porositet 2024.

Om du har lockigt hår med hög porositet, vet att det behöver särskild vård och återfuktning för att se friskt och vackert ut. Därför är det värt att investera i masker av god kvalitet som ger ditt hår ordentlig näring och återfuktning. De bästa maskerna för lockigt hår med hög porositet är de som innehåller ingredienser med en lätt konsistens, såsom eteriska oljor, aloe eller sidenproteiner. Sådana ingredienser hjälper till att upprätthålla korrekt återfuktning och belastar samtidigt inte håret överdrivet. Dessutom bör dessa masker användas med måtta - en eller två gånger i veckan är tillräckligt. Om ditt hår blir burrigt och svårt att styla efter att ha använt masken är det värt att använda produkter med naturliga ingredienser, som sheasmör, arganolja eller kokosolja. Sådana ingredienser återfuktar och jämnar ut håret perfekt, vilket gör det mer mottagligt för styling. Se vår rankning av masker för hår med hög porositet och kolla vilken som är bäst för lockigt hår.

De bästa maskerna för lockigt hår med hög porositet 2023 – recensioner

Twisty, Give Me a Coil, mask för lockigt hår med hög porositet

Hydrering 10
Näring 10
Pris 8.5
Effektivitet 9.6
Konsistens 9.8
Lukt 9.7
Sammansättning 10
Genomsnittlig betyg: 4.83, 1921 röster

Redaktionell text:

Give Me a Coil-masken för lockigt hår med hög porositet från Twisty gladde våra testare från första användningen! 😍 De positiva åsikterna var främst relaterade till den utmärkta nivån av återfuktning och glans i håret, samt lättheten att kamma. Twisty Give Me a Coil-masken har sin fenomenala effektivitet tack vare sin genomtänkta formel full av naturliga, effektiva ingredienser. Kompositionen innehåller så mycket som 98% av ämnen av naturligt ursprung i form av extrakt och växtoljor. De nyttiga ämnena inkluderar: copaibabalsam, olivolja, sheasmör och hampaolja, som stärker lockarna och ger dem spänst. Dessutom ger allantoin, panthenol och urea intensiv återfuktning, och veteproteinhydrolysat säkerställer elasticitet och underlättar kamning 👩🏻‍. Samtidigt blir håret inte tyngt och klistrar inte ihop 😊. Våra testare rekommenderar enhälligt denna mask för lockigt hår med hög porositet som en effektiv lösning på problem med tråkigt, lätt trassligt och strävt hår. Utmärkt effektivitet kombinerat med ett rimligt pris och hög effektivitet gör Twisty Give Me a Coil-masken till den klara ledaren i dagens ranking! 💖

Fördelar

Twisty, Give Me a Coil, mask för lockigt hår med hög porositet

 • fenomenal hydrering
 • stark hårglanseffekt
 • gör kamningen lättare
 • belastar inte håret
 • massor av extrakt och vegetabiliska oljor
 • 98% naturliga ingredienser
 • gör inte håret fett
 • hög prestanda

Nackdelar

Twisty, Give Me a Coil, mask för lockigt hår med hög porositet

 • endast tillgänglig i utvalda butiker

OnlyBio, Hair Balance, mask för hår med hög porositet

Hydrering 8.1
Näring 8
Pris 8.1
Effektivitet 7.8
Konsistens 8.2
Lukt 8.1
Sammansättning 7.8
Genomsnittlig betyg: 4.01, 1097 röster

Redaktionell text:

Hair Balance från Onlybio är en serie kosmetika avsedd för hårvård. Varumärket fokuserar på PEH-vård och set skräddarsydda för olika grader av hårporositet. Onlybio Hair in Balance mask för hår med hög porositet är ett bra val för dem med torrt och burrigt hår :). Masken rekommenderas när håret är mycket rufsigt och skadat. Tack vare formeln utan SLS, SLES och Cocamidopropyl Betaine är OnlyBio-maskerna extremt känsliga och har låg irritationspotential 🌿. Masken för hår med hög porositet innehåller linolja, svartkumminolja och druvkärneolja, som hjälper till att regenerera håret och ger det glans. Dessutom gör doften av söt kiwi appliceringen av masken till ett sant nöje. Våra testare var nöjda med effekterna av användningen, Onlybio-masken fick beröm för sin konsistens och effektivitet 👍. Å andra sidan är det inte en produkt utan brister. Vissa testare klagade över kliande hårbotten, otillräcklig kamning och påskyndade håret från att bli fett 😬.

Fördelar

OnlyBio, Hair Balance, mask för hår med hög porositet

 • bra utjämnande effekt
 • märkbar återfuktning
 • massor av naturliga ingredienser
 • design
 • måttligt pris

Nackdelar

OnlyBio, Hair Balance, mask för hår med hög porositet

 • gör inte kamningen särskilt lätt
 • påskyndar håret att bli fett
 • kan orsaka obehag i hårbotten

Anwen, Vetegroddar och kakao, mask för hår med hög porositet

Hydrering 8
Näring 7.9
Pris 7.9
Effektivitet 7.9
Konsistens 8.1
Lukt 8.1
Sammansättning 6.9
Genomsnittlig betyg: 3.92, 686 röster

Redaktionell text:

Anwen är ett varumärke som är populärt på den inhemska kosmetikamarknaden. Anwens portfölj innehåller många förslag för vård av lockigt hår, med hänsyn till dess porositet 👍. Som en del av testerna tittade vi närmare på Anwens Wheat Germs and Cocoa mask för hår med hög porositet. Våra testare sa att det är en kosmetika som intensivt vårdar hår med hög porositet, vilket gör det mer elastiskt, smidigt och glänsande. Vetegroddarna och kakaooljorna i formulan, tillsammans med panthenol, honung och glycerin, ger håret tillräcklig återfuktning och lanolin stärker det :). Tyvärr innehåller Anwen-masken å andra sidan silikoner och har en karakteristisk lukt 🧪. Testare klagade också över det relativt höga priset och det lilla antalet aktiva ingredienser i produkten, varför Anwen Wheat Germs and Cocoa-masken fick nöja sig med sista plats på pallen.

Fördelar

Anwen, Vetegroddar och kakao, mask för hår med hög porositet

 • fin utjämnande och glansig effekt
 • ger håret elasticitet
 • många ingredienser av naturligt ursprung

Nackdelar

Anwen, Vetegroddar och kakao, mask för hår med hög porositet

 • sammansättningen kunde vara rikare
 • innehåller silikoner
 • ganska högt pris
 • specifik, artificiell doft

Alfaparf, Semi di Lino, Reparativ mask, hårmask

Hydrering 7.5
Näring 8
Pris 7.6
Effektivitet 8.6
Konsistens 8.4
Lukt 8.2
Sammansättning 4.1
Genomsnittlig betyg: 3.75, 457 röster

Redaktionell text:

Alfaparf Milano är ett välkänt italienskt kosmetikamärke som fokuserar på hårvård. Semi di Lino Reparative Mask är en bra kosmetika. Våra testare medger att Alfaparf-masken ger vård för skadat och sprött hår, skyddar färgen från att blekna och minskar även dess sprödhet 👌. Maskens krämiga konsistens är lätt och bekväm att applicera, och dess doft är behaglig. Masken innehåller inga sulfater, är vegansk och förpackningen är gjord av återvunnet material. Tyvärr är den stora nackdelen det höga innehållet av myristylalkohol och (något mindre) denaturerad alkohol i sammansättningen 🧪. Det är ogynnsamma ingredienser som kan irritera hårbotten och torka ut både den och håret 😬. Vi rekommenderar det definitivt inte för personer med känslig hud 😞.

Fördelar

Alfaparf, Semi di Lino, Reparativ mask, hårmask

 • minskar hårets sprödhet
 • bra konsistens
 • trevlig prestation

Nackdelar

Alfaparf, Semi di Lino, Reparativ mask, hårmask

 • myristylalkohol och denaturerad alkohol i kompositionen
 • ganska syntetisk komposition
 • kan irritera hårbotten
 • kan torka ut håret

Trust My Sister, hår med hög porositet, mjukgörande hårmask, mask för hår med hög porositet

Hydrering 7.6
Näring 7.6
Pris 6.7
Effektivitet 7.9
Konsistens 7.8
Lukt 6.1
Sammansättning 4.9
Genomsnittlig betyg: 3.47, 320 röster

Redaktionell text:

Trust My Sister High Porosity mjukgörande mask för hår med hög porositet ger skydd och återfuktning för hår som är svårskötta med hög porositet. Enligt vår grupp av testare mjukar och jämnar masken ut hårstrukturen ganska effektivt och lämnar det glänsande och flexibelt, även om det inte är en spektakulär effekt 🤔. Maskens sammansättning är dock en kontroversiell fråga - trots optimalt utvalda bomullsfrö-, druvkärn-, hampa- och babassuoljor är sammansättningen inte värdefull. Stora mängder isopropylmyristat och bomullsfröolja kan ha en komedogen effekt och ha en olämplig effekt på hårbotten. Det är också värt att ta hänsyn till den specifika doften av Trust My Sister-masken, som kanske inte passar alla 🤨.

Fördelar

Trust My Sister, hår med hög porositet, mjukgörande hårmask, mask för hår med hög porositet

 • naturliga oljor i kompositionen
 • glänsande effekt
 • måttligt pris

Nackdelar

Trust My Sister, hår med hög porositet, mjukgörande hårmask, mask för hår med hög porositet

 • bomullsfröolja för hår
 • och isopropylmyristat i kompositionen har en stark komedogen effekt
 • specifik lukt
 • inte särskilt effektiv

Författare:

Författare: Emma Karlsson - Ranking av masker för lockigt och hår med hög porositet - de bästa maskerna för hår med lockigt och hög porositet 2024.

Emma Karlsson

Kategori: Kosmetika

Ranking av masker för lockigt och hår med hög porositet - de bästa maskerna för hår med lockigt och hög porositet 2024. Ranking av masker för lockigt och hår med hög porositet - de bästa maskerna för hår med lockigt och hög porositet 2024. Ranking av masker för lockigt och hår med hög porositet - de bästa maskerna för hår med lockigt och hög porositet 2024. Ranking av masker för lockigt och hår med hög porositet - de bästa maskerna för hår med lockigt och hög porositet 2024. Ranking av masker för lockigt och hår med hög porositet - de bästa maskerna för hår med lockigt och hög porositet 2024.
4.08

Genomsnittlig betyg: 4.08

5762 röster

Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *

Spara mitt namn, min e-postadress och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.