Ranking av massageapparater för ett svullet ansikte - den bästa massageapparaten för ett svullet ansikte 2024

Ansiktsmassage är en populär skönhetsbehandling som erbjuder många fördelar för huden och det allmänna välbefinnandet. Ansiktsmassage kan hjälpa till att lossa musklerna i ansiktet och halsen, vilket kan ge en känsla av djup avslappning. Det är också ett utmärkt sätt att minska stress och spänningar. Det ökar också blodcirkulationstrycket i huden, vilket gör att mer syre och näringsämnen når huden, vilket hjälper till att förbättra hudens övergripande utseende. Långvarig spänning av ansiktsmuskler kan leda till rynkor och andra hudproblem. Massage kan hjälpa till att slappna av dessa muskler, vilket minskar spänningar och förbättrar hudens elasticitet. Massage hjälper till att bli av med gifter från huden och minskar dessutom svullnad och svullnad. Det svullna ansiktet blir utvilat och visuellt mer attraktivt. Vissa ansiktsmassagetekniker kan hjälpa till att lyfta ansiktets konturer och förbättra dess form. Viktigt är att massage ökar absorptionen av vårdprodukter, tack vare vilka huden bättre kan använda de aktiva ingredienserna som finns i krämer och serum. Regelbunden ansiktsmassage kan hjälpa till att hålla din hud frisk och ungdomlig genom att förbättra dess struktur och ton. Ansiktsmassage kan vara en mycket trevlig upplevelse som hjälper till att minska stress och spänningar och förbättrar det allmänna välbefinnandet. Svullet ansikte minskar självförtroendet och gör att vi inte mår bra i vår egen hud, så det är värt att använda en ansiktsmassage. Tack vare tillgången på massageapparater kan du utföra en massage även varje dag. För att ditt svullna ansikte inte ska förstöra ditt humör har vi förberett en lista över de bästa ansiktsmassageapparaterna åt dig. Se våra topp 5!

De bästa massageapparaterna för ett svullet ansikte – recensioner

Lår, vit jade ansiktsmassagerulle som minskar mörka ringar och svullnader

Effekter 9.9
Pris 9.8
Kvalitet 9.9
Behandlingens komfort 9.7
Utseende 10
Byggnadsmaterial 9.8
Effektivitet 9.9
Genomsnittlig betyg: 4.93, 2484 röster

Redaktionell text:

Ansiktsmassagerullen UDDO är utrustad med två rullar i olika storlekar, som är gjorda av en naturlig 🌿 ädelsten - vit jade. Denna sten är cool, så när vi utför en massage stimulerar vi blod- och lymfcirkulationen samtidigt som vi stramar upp huden 🤗. Våra testare observerade att det svullna ansiktet återgår till det normala efter massage med en jaderoller 👱🏻‍♀️. Huden blir spänd och rynkor syns inte längre. Den smala rullen gör att du kan eliminera mörka ringar under ögonen och massera näsan, medan den breda rullen är perfekt för att jämna ut större delar av ansiktet, t ex pannan eller hakan. Behandlingen är behaglig 😊, avslappnande och ger omedelbart resultat. Jademassage hjälper också till att bli av med gifter från kroppen. Rollern kan även användas för att fördela vårdande kosmetika i ansiktet - genom massage absorberas de aktiva ingredienserna i huden snabbare 🤩. Roller Uddo är en produkt från översta hyllan som håller väldigt länge - rullarna slits inte, de roterar fint och metalldelarna rostar inte 👌. Produkten säljs i en praktisk låda som underlättar dess efterföljande förvaring. Det är också värt att uppmärksamma massageapparatens utseende - det kommer säkert att vara en dekoration av alla badrum.

Fördelar

Lår, vit jade ansiktsmassagerulle som minskar mörka ringar och svullnader

 • mycket hög kvalitet
 • naturlig jade
 • två skaftstorlekar
 • slappnar av
 • rostar inte
 • påskyndar absorptionen av aktiva ingredienser i huden
 • hjälper till att bli av med gifter från kroppen
 • förbättrar blodcirkulationen och lymfflödet
 • hjälper till att ta bort mörka ringar under ögonen
 • omedelbara effekter
 • napręża skórę
 • minskar synligheten av rynkor
 • poprawia kondycję skóry

Nackdelar

Lår, vit jade ansiktsmassagerulle som minskar mörka ringar och svullnader

 • endast tillgänglig i utvalda apotek

Ludd, Gua Sha rosenkvarts, ansiktsmassagesten

Effekter 8.1
Pris 7.9
Kvalitet 8.2
Behandlingens komfort 8.1
Utseende 8
Byggnadsmaterial 8.2
Effektivitet 7.9
Genomsnittlig betyg: 4.03, 1419 röster

Redaktionell text:

Gua Sha är en fluffmassagesten gjord av rosékvarts. Det är en sten som är polerad på ett sådant sätt att den passar anatomiskt till ansiktsformen och handen som vi håller den i under massagen 🤩. Tyvärr, även om tillverkaren kallar det "rosa kvarts" så har vi inget inflytande på vilken färg vi får 🤔 - det kan hända att stenen blir vit. Detta beror på produktens naturliga ursprung. Stenen håller sig kall under lång tid och kan perfekt hantera problemet med ett svullet ansikte. Mild massage förbättrar cirkulationen. Produkten säljs i förpackningar som underlättar förvaring av produkten 👍. Enligt våra testare är en stenmassage inte lika bekväm och behaglig som en som utförs med en massagerulle. Den har också färre funktioner än en rulle, och priset är inte mycket lägre.

Fördelar

Ludd, Gua Sha rosenkvarts, ansiktsmassagesten

 • snyggt polerad
 • håller kallt länge
 • normaliserar svullnad i ansiktet
 • förbättrar cirkulationen
 • förvaringsförpackning

Nackdelar

Ludd, Gua Sha rosenkvarts, ansiktsmassagesten

 • den är inte lika funktionell som en rulle
 • vi har inget inflytande på färgen vi får
 • massagen är inte lika trevlig som den som utförs med en roller

Easy Livin, Ice Roller, Kylande och uppstramande roller för ansikts- och kroppsmassage

Effekter 8.3
Pris 8
Kvalitet 8.1
Behandlingens komfort 7.8
Utseende 7.6
Byggnadsmaterial 8.2
Effektivitet 8.1
Genomsnittlig betyg: 4.01, 887 röster

Redaktionell text:

Ice Roller är en kylande roller för ansikts- och kroppsmassage från Easy Livin. Rullen är fylld med hydrogelkulor som behöver frysas. Detta är en effektiv form av huduppstramande, men den är inte så bekväm som den kan verka vid första anblicken. Våra testare klagade på att rullen placerad i frysen över natten 🌙 är för hård på morgonen och vill inte vända. Det händer också att bollarna efter att ha spenderat en natt i frysen trycker ut korken och rinner ut. Men för att rullen ska fylla sin funktion är det bäst att kyla den i cirka 2-3 timmar, och alla har inte möjlighet till en så lång morgonrutin, och det är då ansiktet som oftast är svullet och behöver massage . Easy Livin Ice Roller är därför bra för personer som gillar att testa innovativa lösningar, har mycket fritid och mycket tålamod. Vi väljer klassikern 😉.

Fördelar

Easy Livin, Ice Roller, Kylande och uppstramande roller för ansikts- och kroppsmassage

 • håller kallt länge
 • hjälper till att minska svullnad
 • innovativ formula som stramar upp huden

Nackdelar

Easy Livin, Ice Roller, Kylande och uppstramande roller för ansikts- och kroppsmassage

 • du måste lära dig att använda den
 • rullen roterar inte alltid korrekt
 • bollarna rinner ut ibland
 • du måste komma ihåg att lägga in rullen i frysen vid rätt tidpunkt
 • produkt för patienten

Fluff, Jade roller för ansiktsmassage

Effekter 7.8
Pris 8.4
Kvalitet 7.3
Behandlingens komfort 7.6
Utseende 7.9
Byggnadsmaterial 8.5
Effektivitet 7.9
Genomsnittlig betyg: 3.96, 591 röster

Redaktionell text:

Ansiktsmassagerullen Fluff har 2 storlekar av jaderullar, tack vare vilka det är möjligt att massera hela ansiktet inklusive ögonområdet. Så vi kan bekämpa mörka ringar under ögonen, och ett svullet ansikte är ett problem som inte längre kommer att bekymra oss 🥰. Fluff ansiktsmassagerullen är, liksom det första föremålet i vår ranking, gjord av jade. Dess pris är mycket lägre, men tyvärr är det också kvaliteten 👎. Själva stenen är naturlig, håller sig sval och masserar som den ska, men kvaliteten på metalldelarna lämnar mycket övrigt att önska. Rullen gnisslar vilket gör behandlingen irriterande istället för njutbar. Våra testare jämförde rullarna med varandra och det visade sig att några av dem var snett tillverkade. Du kan bara använda jadeitens naturliga svalka, för efter konstgjord kylning, t ex i kylen, kan det gyllene lagret lossna 😞. På grund av direkt kontakt med huden bör rullen tvättas ofta. Och här finns det ett problem igen - rost kan snabbt uppstå på massageapparatens metallelement. Enligt vår åsikt är det bättre att investera i en bättre produkt och spara dig själv nerverna och den tid som ägnas åt att köpa en annan produkt. I det här fallet finns det en risk att vi inte kommer att njuta av välten för länge.

Fördelar

Fluff, Jade roller för ansiktsmassage

 • naturlig jade
 • kan användas runt ögonen
 • hjälper till att minska svullnad
 • lågt pris

Nackdelar

Fluff, Jade roller för ansiktsmassage

 • metalldelarna är inte av bra kvalitet
 • rulla knarrar
 • vissa bitar är sneda
 • det gyllene lagret kan lossna
 • rullen kan börja rosta

Easy Livin, Gold Derma 24K, ansiktsmassageapparat

Effekter 7.8
Pris 7.4
Kvalitet 7.6
Behandlingens komfort 7.8
Utseende 7.1
Byggnadsmaterial 7.2
Effektivitet 7.7
Genomsnittlig betyg: 3.76, 414 röster

Redaktionell text:

Easy Livin Gold Derma 24 K är ett mycket intressant förslag. Det är en kopparmassageapparat med många utsprång, täckt med ett tunt lager av 24 karats guld ✨. Utsprången har en positiv effekt på cirkulationen, och koppar och guld har en bakteriedödande effekt. Tyvärr märkte våra testare att det guldpläterade lagret slits av väldigt snabbt, vilket gör dess utseende mindre estetiskt på kort tid 😞. Dessutom är det svårt att rengöra - smuts samlas på sidorna av rullen och mellan utsprången. Easy Livin Gold Derma 24K ska inte användas av särskilt känsliga personer eller personer med diabetes, eftersom effekten av massageapparaten är stark och lätt kan skada epidermis 🤨. Den är inte lämplig för att massera huden runt ögonen. Till skillnad från de tidigare produkterna i vår lista har Gold Derma 24K ingen kylande effekt som skulle minska svullnader i ansiktet. Som du lätt kan gissa är priset på massageapparaten högt och, enligt vår mening, oproportionerligt i förhållande till kvaliteten.

Fördelar

Easy Livin, Gold Derma 24K, ansiktsmassageapparat

 • förbättrar cirkulationen
 • bakteriedödande effekt
 • innehåller 24K guld

Nackdelar

Easy Livin, Gold Derma 24K, ansiktsmassageapparat

 • försvinner snabbt
 • svårt att hålla rent
 • det kan inte användas av personer med diabetes
 • rekommenderas inte för personer med känslig hud
 • ska inte användas runt ögonen
 • det finns ingen kylande effekt som minskar svullnad
 • Högt pris

Författare:

Författare: Emma Karlsson - Ranking av massageapparater för ett svullet ansikte - den bästa massageapparaten för ett svullet ansikte 2024

Emma Karlsson

Kategori: Kosmetika

Ranking av massageapparater för ett svullet ansikte - den bästa massageapparaten för ett svullet ansikte 2024 Ranking av massageapparater för ett svullet ansikte - den bästa massageapparaten för ett svullet ansikte 2024 Ranking av massageapparater för ett svullet ansikte - den bästa massageapparaten för ett svullet ansikte 2024 Ranking av massageapparater för ett svullet ansikte - den bästa massageapparaten för ett svullet ansikte 2024 Ranking av massageapparater för ett svullet ansikte - den bästa massageapparaten för ett svullet ansikte 2024
4.02

Genomsnittlig betyg: 4.02

7451 röster

Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *

Spara mitt namn, min e-postadress och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.