Ranking av salvor för psoriasis - de bästa salvorna för psoriasis 2024

Fuktgivande salva för psoriasis och andra torra hudproblem är en kosmetika som gör att du kan förbättra dess tillstånd och utseende på några veckor. Ett karakteristiskt kännetecken för psoriasishud är dess torrhet och benägenhet till irritation, därför, för att behandla dessa symtom, kommer preparat avsedda för att återfukta och smörja epidermis vara idealiska 🧑‍⚕️ Vad bör du tänka på när du väljer en salva? Det är bra att den köpta kosmetikan innehåller naturliga ingredienser och växtextrakt, som är ett bra alternativ till steroider som traditionellt används för att behandla psoriasis. Användningen av fuktgivande salvor hjälper bland annat: eliminera tillväxten av epidermis, minska torrhet, lugna inflammation och stärka den skyddande barriären av epidermis. Salvorna passar både för torr hud och de som drabbats av eksem eller psoriasis. Viktigt är att dessa typer av produkter är tillgängliga utan recept 🗒️ Kolla in vår ranking av de bästa psoriasissalvorna på marknaden!

De bästa salvorna för psoriasis – recensioner

Saint Éternité, hampasalva mot psoriasis

Regenereringseffekt 10
Mjukgörande effekt 9.8
Pris 9
Effektivitet 9.6
Konsistens 10
Sammansättning 9.9
Absorption 9.8
Genomsnittlig betyg: 4.87, 2817 röster

Redaktionell text:

Recensenterna bedömde enhälligt denna salva som den mest behagliga att använda. Som de erkände har Saint Éternité psoriasis salva en diskret lukt, inte lika stark och "apotek" som i fallet med liknande produkter. Konsistensen gör att du bekvämt kan täcka sjuka eller förändrade platser. Efter bara några dagars användning var huden synligt mjukad och återfuktad 💧 Känslan av irritation minskade märkbart och de förhårda områdena försvann. Salvan har en bra antiinflammatorisk och läkande effekt. Detta beror på den intressant sammansatta, naturliga formeln 🌿 som kombinerar sheasmör med extraordinära regenerativa egenskaper, lugnande hampaolja och vitamin E, kallat ungdomens vitamin. Produktförpackningen håller ganska länge, så det är här Saint Éternité salva får extrapoäng för effektivitet.

Fördelar

Saint Éternité, hampasalva mot psoriasis

 • stark regenererande effekt
 • minskning av keratinisering
 • vacker doft
 • formel med naturliga ingredienser
 • optymalna konsystencja

Nackdelar

Saint Éternité, hampasalva mot psoriasis

 • dostępny tylko na stronie lub w aplikacji Nutridome

CBG, ZEEN by Royal, hampasalva mot psoriasis

Regenereringseffekt 8.3
Mjukgörande effekt 8.2
Pris 7
Effektivitet 8.1
Konsistens 8.1
Sammansättning 8
Absorption 7.9
Genomsnittlig betyg: 3.97, 1609 röster

Redaktionell text:

Vi anser att ZEEN by Royal CBG är en kosmetik av god kvalitet. Denna komposition, avsedd för alla hudtyper, kommer att ta hand om problematiska delar av huden 👍 Salvan gjord av veganska ingredienser lugnar alla irritationer. Efter en kort tids användning ger den en märkbar effekt av att stimulera hudens naturliga regenerativa processer. Det blir mjukare och fastare. Testarna använde denna kosmetika både som punktbehandlingar och som helkroppskräm. Som de erkände lämnar salvan huden mjuk och smidig. Det fungerar bra vid vård av psoriasishud. Priset på salvan är dock definitivt för högt.

Fördelar

CBG, ZEEN by Royal, hampasalva mot psoriasis

 • doftar gott
 • bra hudfuktande och regenererande effekt

Nackdelar

CBG, ZEEN by Royal, hampasalva mot psoriasis

 • Högt pris
 • lämnar en fet hinna

Cutis, Ł Psoriasis, hampasalva för psoriasis

Regenereringseffekt 8.1
Mjukgörande effekt 8
Pris 7.9
Effektivitet 5.9
Konsistens 5.8
Sammansättning 8.6
Absorption 7.8
Genomsnittlig betyg: 3.72, 1006 röster

Redaktionell text:

Den tredje platsen i vår ranking gick till Cutis, Łuszczyca-salvan. Hampaoljan och 20 % CBD-extrakt från cannabidiol som finns i salvan är aktiva ingredienser som väl stöder daglig hudvård, inklusive de som drabbats av inflammation. 🔥 Salvan rekommenderas speciellt för användning vid allvarligare hudskador, såsom psoriasis eller atopisk dermatit. Enligt våra testare hjälpte salvan till att lindra smärta och sveda i samband med hudbesvär. Irritationer och rodnad blev mindre. Salvan fick betyget lika bra som en behandling som stödjer farmakologisk behandling 💊 Nackdelar: produkten lämnar en fet film. Recensenterna tyckte att doften var för intensiv.

Fördelar

Cutis, Ł Psoriasis, hampasalva för psoriasis

 • god regenerativ effekt
 • minska irritationer

Nackdelar

Cutis, Ł Psoriasis, hampasalva för psoriasis

 • mycket konserveringsmedel
 • apoteksdoft
 • dålig absorption, ger en fet känsla

Cannaderm, Konopka salva för mycket torr hud

Regenereringseffekt 6.6
Mjukgörande effekt 7.2
Pris 7.6
Effektivitet 6.9
Konsistens 6.2
Sammansättning 8
Absorption 6.4
Genomsnittlig betyg: 3.5, 671 röster

Redaktionell text:

Det tjeckiska märket Cannaderm är specialiserat på tillverkning av kosmetika baserad på Cannabis Sativa hampfröolja 🌿 Cannaderms Konopka-salva för mycket torr hud innehåller så mycket som 50 % av välgörande hampaolja, sheasmör som främjar återuppbyggnad och regenerering, och salviaolja, som är mycket hjälpsam vid behandling av akne, psoriasis och mykos. Testarna uppskattade produktens naturliga sammansättning och dess prisvärdhet 👍 Enligt dem är den dock mer farmaceutisk än kosmetisk och är för svår att absorbera.

Fördelar

Cannaderm, Konopka salva för mycket torr hud

 • användbar vid behandling av atopisk dermatit och psoriasis
 • naturlig sammansättning

Nackdelar

Cannaderm, Konopka salva för mycket torr hud

 • tillgänglighet snarare i sjukvårdsinrättningar
 • absorberas dåligt
 • specifik lukt

EkaMedica, hampasalva

Regenereringseffekt 7
Mjukgörande effekt 6
Pris 9
Effektivitet 5
Konsistens 5.1
Sammansättning 6
Absorption 9
Genomsnittlig betyg: 3.37, 469 röster

Redaktionell text:

Enligt våra granskare sprider och absorberar den krämiga kosmetiska salvan EkaMedica ganska bra. Fördelen är det låga priset, men tyvärr var ingen av våra testare uppenbart nöjda med denna produkt 😶 Den regenererande och fuktgivande effekten bedömdes som lägst bland de testade psoriasissalvorna. Nackdelen med kosmetikan är också dess sammansättning, eftersom den innehåller mycket av dofter och konserveringsmedel. Därför får produkten den sista platsen i vår ranking.

Fördelar

EkaMedica, hampasalva

 • ganska överkomligt pris

Nackdelar

EkaMedica, hampasalva

 • kan öka irritationen
 • kemisk sammansättning
 • lite för oljig

Författare:

Författare: Emma Karlsson - Ranking av salvor för psoriasis - de bästa salvorna för psoriasis 2024

Emma Karlsson

Kategori: Kosmetika

Ranking av salvor för psoriasis - de bästa salvorna för psoriasis 2024 Ranking av salvor för psoriasis - de bästa salvorna för psoriasis 2024 Ranking av salvor för psoriasis - de bästa salvorna för psoriasis 2024 Ranking av salvor för psoriasis - de bästa salvorna för psoriasis 2024 Ranking av salvor för psoriasis - de bästa salvorna för psoriasis 2024
4.72

Genomsnittlig betyg: 4.72

8450 röster

Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *

Spara mitt namn, min e-postadress och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.