Rangering av sminksvampar – de bästa sminksvamparna 2024

Idag är en sminksvamp en av de väsentliga tillbehören i en kvinnas kosmetikaväska. 🩸Den låter dig applicera smink som perfekt matchar din hy och blanda in foundationen i huden så att den blir osynlig. Sminksvampar, även kända som applikatorer eller blenders, används av makeupartister, kändisar och influencers 🤳 Den perfekta sminksvampen är lämplig för att applicera både flytande puder, BB-krämer och foundations. Den har vanligtvis en asymmetrisk form - den smalare sidan är avsedd för applicering av kosmetika runt ögonen eller näsböjningen, och den bredare sidan används för att applicera foundation på hela ansiktet och halsen. Produkten kan appliceras både torr och våt med en svamp. Sminksvampar är också en produkt som vi måste byta ut regelbundet av hygienskäl 🤔 Det finns många olika sminksvampar tillgängliga på marknaden, men de skiljer sig definitivt i kvalitet. I vår ranking tog vi hänsyn till detta, samt priset och tillgängligheten av detta tillbehör. Om du undrar hur du väljer en bra sminksvamp och vad du ska vara uppmärksam på när du köper, innehåller vår lista några viktiga tips och de mest intressanta produkterna från denna kategori.

De bästa sminksvamparna – recensioner

Nutridome, Sminksvamp

varaktighet 9.9
chłonność 9.8
mjukhet 9.9
łatwość mycia 9.8
blandningseffekt 9.9
Form 9.8
pris 9.7
Genomsnittlig betyg: 4.92, 2174 röster

Redaktionell text:

Sminksvampen NUTRIDOME kännetecknas av det unika materialet som den är gjord av - lätt att rengöra och behaglig att ta på 🥰 Mixern absorberar inte foundations, utan hjälper bara till att fördela dem jämnt. På så sätt ökar det också effektiviteten hos kosmetiska förpackningar. NUTRIDOME sminksvamp är lämplig för våt och torr användning. När den blötläggs förstoras den. Den smalare spetsen möjliggör exakt applicering - tack vare den kunde studiedeltagarna enkelt nå svårare platser, som näsvingarna eller ögonvrån 👁️‍🗨️Svampen möjliggör subtil skuggning. Det som fick högt betyg, beröringen av sminksvampen NUTRIDOME är ett sant nöje eftersom materialet är härligt mjukt och latexfritt 👍

Fördelar

Nutridome, Sminksvamp

 • Den avfasade spetsen gör appliceringen lättare på svåråtkomliga ställen
 • lätt att städa
 • absorberar inte för mycket kosmetika
 • anständigt pris
 • möjliggör subtil skuggning

Nackdelar

Nutridome, Sminksvamp

 • dostępny tylko na stronie lub w aplikacji Nutridome

Real Techniques, Original Collection Base blender, sminksvamp

varaktighet 8.1
chłonność 8.8
mjukhet 7.7
łatwość mycia 7.9
blandningseffekt 7.6
Form 7.8
pris 7.5
Genomsnittlig betyg: 3.96, 1243 röster

Redaktionell text:

Varumärket Real Techniques är främst känt för kosmetiska penslar av god kvalitet, men dess utbud inkluderar även blandare. Bassvampen i en saftig orange färg muntrar definitivt upp din kosmetolog. Våra testare gillade den för dess mjukhet och fina touch. Formen på svampen möjliggör också ganska hög precision vid appliceringen. Det fungerar med alla appliceringssätt, torrt och vått. Priset ansågs högt, särskilt eftersom mixern snabbt måste bytas ut mot en ny. Plus 👍 för att sminksvampen gör att du kan uppnå en bra finisheffekt och ligger ganska fint i handen.

Fördelar

Real Techniques, Original Collection Base blender, sminksvamp

 • delikat svampstruktur
 • precyzyjna końcówka
 • ligger bra i handen

Nackdelar

Real Techniques, Original Collection Base blender, sminksvamp

 • det försämras snabbt
 • Högt pris

Notino, Elite Collection, Velvet Make-up Sponge, Sminksvamp

varaktighet 7.9
chłonność 8.1
mjukhet 7.9
łatwość mycia 7.8
blandningseffekt 7.9
Form 7.5
pris 7.1
Genomsnittlig betyg: 3.87, 777 röster

Redaktionell text:

Notino erbjuder en intressant mixer med sin Elite Collection sminksvamp täckt med ett delikat ludd. Mixern fungerar bra för våt applicering. Enligt våra testare låter sminksvampen dig uppnå en hög grad av att blanda in foundationen i huden. Den klarar sig dock sämre med tjockare kosmetika, som vätskor av mousse-typ 🍧 Granskarna uppskattade att mixern håller bra och det var inga problem med att rengöra svampen efter användning. Priset kan vara lite lägre. En annan nackdel är att spetsen inte är särskilt exakt.

Fördelar

Notino, Elite Collection, Velvet Make-up Sponge, Sminksvamp

 • trevlig svampstruktur
 • smälter in foundationen väl i huden
 • bra för våt användning

Nackdelar

Notino, Elite Collection, Velvet Make-up Sponge, Sminksvamp

 • oprecis applicering på svåråtkomliga ställen
 • ganska högt pris

BeautyBlender, sminksvamp

varaktighet 7.9
chłonność 7.8
mjukhet 8.2
łatwość mycia 7.2
blandningseffekt 8
Form 7.5
pris 6
Genomsnittlig betyg: 3.76, 518 röster

Redaktionell text:

Det traditionella rosa ägget från BeautyBlender är en av de första sminksvamparna som kommer in på den polska kosmetikamarknaden. Som tillverkaren föreslår är denna svamp främst avsedd för våt användning. Som våra granskare bekräftar blir Beautyblender exceptionellt mjuk när den är våt 🥰, vilket gör appliceringen enklare och möjliggör en ganska exakt blandning. Enligt våra testare är materialet som denna svamp är gjord av svårare att rengöra än i fallet med andra applikatorer, och kosmetikan är svårare att skölja ur :) Nackdelen är det relativt höga priset. Granskarna påpekade också att formen på sminksvampen inte tillåter precision vid applicering av foundation på svåråtkomliga områden i ansiktet.

Fördelar

BeautyBlender, sminksvamp

 • material som är behagligt vid beröring
 • bra för våt applicering

Nackdelar

BeautyBlender, sminksvamp

 • formen på svampen tillåter inte exakt applicering
 • Högt pris
 • svårt att rengöra

Donegal, silikon sminksvamp, silikon sminksvamp

varaktighet 7.6
chłonność 8
mjukhet 6
łatwość mycia 7.3
blandningseffekt 7.3
Form 7.1
pris 7.2
Genomsnittlig betyg: 3.61, 362 röster

Redaktionell text:

Vi testade produkten som en alternativ svamp, eftersom silikon har en slät yta och faktiskt inte är svampig :) vi var nyfikna på hur denna typ av lösning skulle fungera för våra recensenter. Fördelarna med produkten inkluderade främst den lätta att hålla ren - svampen behöver bara sköljas med vatten efter användning. Det är också värt att betona dess hållbarhet, den håller något längre än klassiska mixers. Efter några månader blir silikonen tyvärr missfärgad på grund av pigmenten som finns i primrarna. Appliceringen av själva foundationen med denna mixer var lite svår, testarna märkte ränder och tyckte att mixern var för hård 😐 Du kan prova det som ett experiment, men totalt sett tyckte vi inte att den här svampen var en särskilt framgångsrik produkt.

Fördelar

Donegal, silikon sminksvamp, silikon sminksvamp

 • absorberar lite kosmetika
 • rengör snabbt

Nackdelar

Donegal, silikon sminksvamp, silikon sminksvamp

 • lämnar ränder
 • för svårt
 • ändrar färg snabbt

Författare:

Författare: Emma Karlsson - Rangering av sminksvampar – de bästa sminksvamparna 2024

Emma Karlsson

Kategori: Kosmetika

Rangering av sminksvampar – de bästa sminksvamparna 2024 Rangering av sminksvampar – de bästa sminksvamparna 2024 Rangering av sminksvampar – de bästa sminksvamparna 2024 Rangering av sminksvampar – de bästa sminksvamparna 2024 Rangering av sminksvampar – de bästa sminksvamparna 2024
4.19

Genomsnittlig betyg: 4.19

6523 röster

Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *

Spara mitt namn, min e-postadress och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.