Ranking av tigerögonroller - de bästa tigerögonrullarna 2024

Ansiktsrullar är extremt populära som ett oersättligt verktyg i daglig ansiktshudvård. Många av dem använder naturliga stenar som tigeröga, jade, kvarts eller obsidian för att ge en behaglig känsla av kylning. En korrekt utförd massage, det vill säga utan rörelser bakåt, har stor effekt på hudens mikrocirkulation, minskar svullnad och minskar synligheten av porer. För ännu bättre resultat rekommenderas att förvara rullen i kylen före användning. När du väljer rätt rulle, var uppmärksam på stenens äkthet, eftersom endast naturliga material garanterar full effektivitet. Kvaliteten på metallbeslag är också en viktig aspekt, eftersom billigare modeller lätt kan rosta. Utöver vanliga stenar finns det även tigerögonrullar på marknaden som kännetecknas av ett unikt mönster och energiska egenskaper. Det är därför vi har förberett en ranking av ansiktsrullar för tigerögon åt dig, så att du kan göra ett välgrundat val och hitta en som uppfyller dina förväntningar.

Den bästa tigerögonrullen – recensioner

Lår, Tiger Eye Ansiktsrulle

Användarkomfort 9.9
Kvalitet 9.8
Skoning 9.7
Pris 8.5
Håller sig svalt 10
Förpackning 9.8
Varaktighet 9.9
Genomsnittlig betyg: 4.83, 2432 röster

Redaktionell text:

Uddo är ett varumärke som specialiserat sig på kosmetika och produkter inspirerade av japansk tradition och kultur. En av inslagen i japansk hudvård är rollermassage, som ger många fördelar för huden i ansiktet och på halsen 😊. Uddo-rullen är gjord av äkta tigeröga sten, och dess beslag är gjorda av en högkvalitativ legering av zink, aluminium, koppar och magnesium. Användningen av äkta tigeröga sten skiljer Uddo-rullen från andra, eftersom billigare modeller ofta är gjorda av syntetiska substitut eller glas som inte ger en sådan kyleffekt 😍. För ännu bättre resultat rekommenderas att förvara Uddo-rullen i kylen före användning. Lårrullemassage ger lättnad till trött hud, och det är viktigt att alltid utföra rörelserna från mitten av ansiktet och utåt. För ömtålig hud runt ögonen rekommenderas att använda en mindre roller 😉. Regelbunden användning av Uddo-rullen i kombination med lämplig vård hjälper till att minska mörka ringar under ögonen, svullnad och jämna ut rynkor 🤗. Uddo-rullen tar förstaplatsen i vår ranking på grund av sitt rimliga pris, äktheten hos tigerögonstenen och det gedigna utförandet av beslagen - den har alla funktioner som en perfekt rulle borde ha! 👏

Fördelar

Lår, Tiger Eye Ansiktsrulle

 • äkta tigeröga sten
 • solida beslag gjorda av slitstark legering
 • bra kvalitet
 • można go chłodzić w lodówce
 • masserar ansiktet perfekt
 • innehåller två rullar
 • snygg förpackning med en svamp

Nackdelar

Lår, Tiger Eye Ansiktsrulle

 • endast tillgänglig i utvalda butiker

CRYSTALLOVE, ansiktsrulle för tigerögon

Användarkomfort 8.3
Kvalitet 8.6
Skoning 8.2
Pris 7.2
Håller sig svalt 8.2
Förpackning 7.4
Varaktighet 7.5
Genomsnittlig betyg: 3.96, 1389 röster

Redaktionell text:

På andra plats i dagens lista över rullar kommer tigerögonstensrullen från CRYSTALLOVE. Rullarna har en behaglig konsistens och är välformade, vilket gör massagen behaglig. Tigerögonrullen är perfekt som kylverktyg i kylen, och det är inga problem med smuts, rost eller smuts på beslagen 👍. Stenen som används i valsen har en marmor, spännande, brun nyans med en ojämn struktur. Tiger Eye Roller från CRYSTALLOVE säljs i en liten kartong, men att öppna den är inte så bekväm att den passar för vardagsförvaring av rullen 🤔. Priset på välten är ganska högt, men våra testare märkte att välten efter en tid kan ge obehagliga ljud när de svänger 😬. Detta beror troligen på det progressiva slitaget på axeln som tigerögonrullarna är monterade på.

Fördelar

CRYSTALLOVE, ansiktsrulle för tigerögon

 • gjord av äkta tigeröga
 • można go chłodzić w lodówce

Nackdelar

CRYSTALLOVE, ansiktsrulle för tigerögon

 • niepraktyczne opakowanie
 • metall av medelkvalitet
 • efter en tid börjar det göra obehagliga ljud

EASY LIVIN' Roller för ansiktsmassage med tigeröga

Användarkomfort 8.3
Kvalitet 8.3
Skoning 8.6
Pris 6.6
Håller sig svalt 7.9
Förpackning 6.8
Varaktighet 8.2
Genomsnittlig betyg: 3.91, 869 röster

Redaktionell text:

Som avrundning på pallen i rankningen är Easy Livin tigeröga stenrulle, som våra testare placerade sig på tredje plats. Denna produkt finns främst i onlinebutiker, men märket är välkänt och du ska inte förvänta dig förfalskningar. Easy Livin-rullen har rullar gjorda av äkta tigeröga. Tack vare tillverkarens beprövade varumärke kan vi vara säkra på att äkta sten användes, inte dess syntetiska eller glasersättning :). Easy Livin tigerögonrulle fick ett positivt betyg av våra testare vad gäller utförande, soliditet hos beslagen och likformig yta på stenarna, vilket indikerar exakt slipning. Regelbunden användning av massage resulterade i bättre förträngningar av porer, stimulering av blodcirkulationen i kärlen och en behaglig svalkande känsla. Nackdelarna är bland annat bristen på dedikerad förpackning och det definitivt höga priset 💰. Easy Livin-rullen är en bra kvalitetsprodukt, men i praktiken visade den sig vara något mindre effektiv än ledaren Uddo-rullen.

Fördelar

EASY LIVIN' Roller för ansiktsmassage med tigeröga

 • riktig sten
 • beslagen är gjorda av lämplig metall
 • du kan kyla den i kylen

Nackdelar

EASY LIVIN' Roller för ansiktsmassage med tigeröga

 • håller kylan något värre än en vit jaderoller
 • inte särskilt estetisk förpackning
 • Högt pris

CRYSTALLOVE, MÄN 3D ansiktsmassageapparat med Tigeröga

Användarkomfort 7.3
Kvalitet 8.3
Skoning 8.3
Pris 6.5
Håller sig svalt 7.8
Förpackning 7.6
Varaktighet 7.7
Genomsnittlig betyg: 3.82, 579 röster

Redaktionell text:

Nästa roller som vi testade är den andra CRYSTALLOVE-produkten på denna lista, som kännetecknas av att den riktar sig till män. Jämfört med kvinnor är det få män som bestämmer sig för att använda en roller, så det är trevligt att märket bestämde sig för att förbereda en produkt med män i åtanke :). Konstruktionsmässigt påminner Crystallove Men Tiger Eye Roller om standardtillbehör, åtminstone när det kommer till den stora rullen. Den har exakt samma dimensioner som den på andra plats i rankingen. Till skillnad från andra rullar finns det ingen liten rulle här. Den andra är också stor och djupt räfflad, vilket för tankarna till fotmassageapparater i trä 🤨. Våra testare var inte nöjda med denna ovanliga lösning, eftersom den inte är särskilt bekväm och samtidigt gör det mycket svårt att rengöra rullen från olja eller kosmetika 😞. Samtidigt är rullskridskoåkaren Crystallove Men med tigeröga väldigt dyr, så vi lutar åt klassiska rullskridskor 😉.

Fördelar

CRYSTALLOVE, MÄN 3D ansiktsmassageapparat med Tigeröga

 • tigerögonrullar
 • estetiskt gjorda

Nackdelar

CRYSTALLOVE, MÄN 3D ansiktsmassageapparat med Tigeröga

 • obekväm, skårad rulle
 • svårt att rengöra
 • den gyllene ytan flagnar
 • Högt pris

Ezoterra, Tiger's Eye Roller

Användarkomfort 8
Kvalitet 6.6
Skoning 7.3
Pris 8.7
Håller sig svalt 6.8
Förpackning 6.8
Varaktighet 6.6
Genomsnittlig betyg: 3.63, 405 röster

Redaktionell text:

Tigerögonrullen är en av många skönhetsaccessoarer som vi testade som en del av vår forskning för dagens ranking. Denna speciella modell är gjord av ett ovanligt tigeröga. Vi är medvetna om att naturstenar har olika nyanser, men våra testare hade fortfarande tvivel när de använde denna roller. Tigerögat som används har en nyans som mer påminner om grön jade. Dessutom håller den inte kallt så bra, så det finns vissa tvivel om äktheten av den använda stenen 😓. Tigerögonrullen från Esoterra har ingen matchande förpackning som skulle kunna användas för att förvara tillbehöret för vardagsbruk. En tröst är det något lägre priset än vissa erbjudanden som finns på marknaden. Enligt våra testare är den centrala delen av massageapparaten, med dess metallbeslag som rullen roterar på, tveksam. Den har en lite annan nyans än rullarna och det finns en chans att det helt enkelt är färgat material. Men om du letar efter en enkel tigerögonroller kan du ge den en chans, men kom ihåg att den är sämre än sina högre rankade motsvarigheter 😞.

Fördelar

Ezoterra, Tiger's Eye Roller

 • Tigeröga
 • anständigt pris

Nackdelar

Ezoterra, Tiger's Eye Roller

 • förmodligen ett akrylhandtag
 • tappar snabbt kallt
 • Efter en tid skapar rullarna motstånd vid vändning

Författare:

Författare: Emma Karlsson - Ranking av tigerögonroller - de bästa tigerögonrullarna 2024

Emma Karlsson

Kategori: Kosmetika

Ranking av tigerögonroller - de bästa tigerögonrullarna 2024 Ranking av tigerögonroller - de bästa tigerögonrullarna 2024 Ranking av tigerögonroller - de bästa tigerögonrullarna 2024 Ranking av tigerögonroller - de bästa tigerögonrullarna 2024 Ranking av tigerögonroller - de bästa tigerögonrullarna 2024
4.17

Genomsnittlig betyg: 4.17

7295 röster

Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *

Spara mitt namn, min e-postadress och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.