Rangordning av magnesium för kramper, inklusive kalvar - det bästa magnesiumet för kramper 2024

Magnesiumbrist är lätt att märka eftersom det ofta visar sig genom symtom som kramper, bland annat i vaderna, och muskler, sömnstörningar, kronisk trötthet och svårigheter att hantera stress. På apotek och butiker kan du hitta magnesium i olika former, vilket gör att du snabbt kan kompensera för brister och regelbundet komplettera detta viktiga element, vilket förhindrar förlust från kroppen. Även en stor mängd magnesium i svårsmält form hjälper inte mot kramper, inklusive de i vaderna. Därför bestämde vi oss för att göra en grundlig analys och förbereda en rankning av magnesium som finns på marknaden. Det är dock värt att uppmärksamma kompositionerna, eftersom det är avgörande att den form av magnesium som används är lättupptagbar, t ex magnesiumklorid eller citrat. Vi kollade på populära magnesiumtabletter och gjorde en rankning av tabletter för kramper, inklusive kalvar. Se listan och välj det bästa magnesiumet för dina behov.

Det bästa magnesiumet för kramper – recensioner

MAGNESIUM + B6 FORTE, tillägg med magnesiumcitrat mot kramper, inklusive kalvar

Effekter 9.9
Biotillgänglighet 10
Pris 8.7
Effektivitet 9.8
Tablettstorlek 9.7
Sammansättning 9.8
Inga biverkningar 9.8
Genomsnittlig betyg: 4.84, 2510 röster

Redaktionell text:

Magnesium är en nyckelingrediens för ett hälsosamt nervsystem, hjälper till att minska trötthet och stress, och är även effektivt mot vadkramper och ryckningar i ögonlocken 💊. Magnesium + B6 Forte NUTRIDOME-tillskottet har fått beröm för sin höga effektivitet. Dess starka sida är närvaron av magnesium i form av citrat, som är en av de former som absorberas bäst av kroppen 💪. Regelbundet intag fyller på magnesiumnivån i kroppen och håller den på en optimal nivå 😊. Innehållet av vitamin B6 stödjer upptaget av magnesium och har även en gynnsam effekt på kroppen. denna produkt har inte bara en välgörande effekt på kroppen, förpackningen innehåller 60 kapslar, vilket gör Magnesium + B6 Forte NUTRIDOME också till en effektiv produkt. Den effektiva och enkla sammansättningen gör problem med magnesiumbrist och vadkramper sällsynta ✨.

Fördelar

MAGNESIUM + B6 FORTE, tillägg med magnesiumcitrat mot kramper, inklusive kalvar

 • mycket absorberbar form - magnesiumcitrat
 • tillsatt vitamin B6
 • snabb påfyllning av bristen
 • fungerar på muskelspasmer och ryckningar i ögonlocken
 • 60 tabletter per förpackning
 • hög prestanda

Nackdelar

MAGNESIUM + B6 FORTE, tillägg med magnesiumcitrat mot kramper, inklusive kalvar

 • endast tillgänglig i utvalda butiker

Opella Healthcare, Magne B6 Max, kosttillskott

Effekter 8.5
Biotillgänglighet 8.9
Pris 7.8
Effektivitet 7.4
Tablettstorlek 7.8
Sammansättning 8.2
Inga biverkningar 8.7
Genomsnittlig betyg: 4.1, 1435 röster

Redaktionell text:

Magne-B6 Max är ett populärt alternativ för personer som letar efter magnesiumtillskott, allmänt känt från TV-reklam 💊. Tillägget fick erkännande bland våra testare främst tack vare dess formel med magnesiumcitrat och vitamin B6, som främjar god absorption. Det är också ett effektivt sätt att ta itu med magnesiumbrist i kroppen, vilket kan hjälpa till att förebygga vadkramper. De enda nackdelarna är en något mindre mängd magnesiumcitrat i sammansättningen och ett mindre antal tabletter i förpackningen jämfört med ledaren i vår ranking 🤔.

Fördelar

Opella Healthcare, Magne B6 Max, kosttillskott

 • innehåller magnesiumcitrat
 • smältbarhet
 • fungerar på kramper

Nackdelar

Opella Healthcare, Magne B6 Max, kosttillskott

 • färre tabletter i förpackningen
 • något lägre dos magnesium

Filofarm, Aspargin, magnesium + kaliumtabletter

Effekter 8.3
Biotillgänglighet 8.6
Pris 8.7
Effektivitet 8
Tablettstorlek 8.1
Sammansättning 7.5
Inga biverkningar 6.2
Genomsnittlig betyg: 3.96, 897 röster

Redaktionell text:

Aspargin är en produkt från Filofarm vars verkan är baserad på en kombination av magnesium och kalium. Våra testare betygsatte det positivt. Det är ett preparat som innehåller höga doser av magnesium och kalium, som kan vara effektivt mot till exempel vadkramper eller för att förhindra ryckningar i ögonlocken. Den innehåller 250 mg kalium och magnesium 💊 i form av väteaspartat, vilket är en välsmält dos 👍. Det är dock värt att komma ihåg att både överskott och brist på dessa mineraler kan vara problematiska. Speciellt att ta höga doser kalium kan vara farligt 😓. Därför används Aspargin bäst ad hoc, särskilt som kaliumtillskott, och inte som en kontinuerlig källa till magnesium.

Fördelar

Filofarm, Aspargin, magnesium + kaliumtabletter

 • lågt pris
 • testad sammansättning
 • dużo tabletek w opakowaniu

Nackdelar

Filofarm, Aspargin, magnesium + kaliumtabletter

 • det ska inte tas under långa perioder
 • för hög dos för dagligt bruk
 • kan leda till överskott av kalium

AFLOFARM, NeoMag Spasm, kosttillskott

Effekter 7.5
Biotillgänglighet 5.5
Pris 8.1
Effektivitet 8.2
Tablettstorlek 8.2
Sammansättning 6
Inga biverkningar 7.9
Genomsnittlig betyg: 3.67, 598 röster

Redaktionell text:

Aflofarm är en av de ledande på kosttillskottsmarknaden i Polen och erbjuder olika versioner av tabletter under varumärket NeoMag. I våra tester fokuserade vi på NeoMag Szdrowie-versionen, som tyvärr inte motsvarade våra testares förväntningar. Även om produkten innehåller en stor mängd kalium är dess magnesiumhalt förvånansvärt lågt - endast 30 mg i en tablett 😓. Dessutom är magnesium i en dålig absorberbar form 😬. Vitamin B6 tillsatt till kompositionen förbättrar inte situationen, för även om det kan öka absorptionen av magnesium, är dess låga dos inte effektiv för att förhindra kramper, inklusive i vaderna. Produkten kan rekommenderas som ett ad hoc kaliumtillskott, men inte i de fall då kramper är ett resultat av magnesiumbrist 😞.

Fördelar

AFLOFARM, NeoMag Spasm, kosttillskott

 • många tabletter i förpackningen
 • tillsatt vitamin B6
 • hög dos kalium

Nackdelar

AFLOFARM, NeoMag Spasm, kosttillskott

 • mycket låg dos magnesium
 • magnesium i en dåligt absorberbar form
 • det fungerar inte för att fylla på magnesiumbrist
 • dålig effektivitet-pris-förhållande

Doppelherz activ Mot kramper, kosttillskott

Effekter 6.4
Biotillgänglighet 1
Pris 8.4
Effektivitet 8.5
Tablettstorlek 6.9
Sammansättning 6.5
Inga biverkningar 5.9
Genomsnittlig betyg: 3.12, 418 röster

Redaktionell text:

Kosttillskottet med magnesium och vitamin B6 från det välkända märket Doppelherz placerades sist i rankingen på grund av sin förvånansvärt svaga sammansättning 🤨. Dosen magnesium verkar vid första anblicken stor - hela 300 mg. Tyvärr är det magnesiumoxid, ett ämne med drastiskt låg biotillgänglighet. I praktiken är skillnaden i vattenlöslighet i g/dm3 mellan magnesiumoxid och citrat... 200 till 0,01 till förmån för citrat 😮 Tillsats av järn och zink kan också påverka verkan av läkemedel, krom påverkar verkan av insulin, vilket är anledningen till att Doppelherz För kramper inte lämpar sig för diabetiker. Den största fördelen med tillägget är kaliumhalten, men det är för lite för att Doppelherz ska hjälpa mot kramper 😞.

Fördelar

Doppelherz activ Mot kramper, kosttillskott

 • anständigt pris
 • tillgänglighet

Nackdelar

Doppelherz activ Mot kramper, kosttillskott

 • stor surfplatta
 • innehåller magnesium i den minst absorberbara formen
 • zinksulfat kan påverka de mediciner du tar
 • inte lämplig för användning av diabetiker

Författare:

Författare: Emma Karlsson - Rangordning av magnesium för kramper, inklusive kalvar - det bästa magnesiumet för kramper 2024

Emma Karlsson

Kategori: Kosmetika

Rangordning av magnesium för kramper, inklusive kalvar - det bästa magnesiumet för kramper 2024 Rangordning av magnesium för kramper, inklusive kalvar - det bästa magnesiumet för kramper 2024 Rangordning av magnesium för kramper, inklusive kalvar - det bästa magnesiumet för kramper 2024 Rangordning av magnesium för kramper, inklusive kalvar - det bästa magnesiumet för kramper 2024 Rangordning av magnesium för kramper, inklusive kalvar - det bästa magnesiumet för kramper 2024
4.63

Genomsnittlig betyg: 4.63

7531 röster

Lägg till kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *

Spara mitt namn, min e-postadress och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.